Luchtgommen huren voor het reinigen van tuinmeubilair en buitendecoraties

Luchtgommen huren voor het reinigen van tuinmeubilair en buitendecoraties

Heeft u een overvloed aan tuinmeubilair en buitendecoraties die al enige tijd niet meer schoongemaakt zijn? Heeft u al het traditionele reinigingsmateriaal geprobeerd, maar niks lijkt te werken? Dan is het tijd om over te stappen op luchtgommen! Wij bieden luchtgom services aan die speciaal ontworpen zijn om zelfs het hardnekkigste vuil te verwijderen. Lees verder om erachter te komen hoe luchtgommen van invloed kan zijn op uw tuinmeubilair en buitendecoraties.

Wat is luchtgommen?

Luchtgommen is een milieuvriendelijke techniek waarbij de oppervlakte van meubels en decoraties wordt gereinigd door kleine deeltjes te gebruiken in combinatie met perslucht. Deze kleine deeltjes worden onder hoge druk tegen het oppervlak gespoten, waardoor vuil, verf of lak van de oppervlakte wordt verwijderd. Omdat er alleen perslucht en kleine deeltjes worden gebruikt, is deze methode heel veilig en milieuvriendelijk.

Luchtgommen vs. Traditioneel reinigen

Als u bijvoorbeeld uw tuinmeubilair of buitendecoraties gaat reinigen, kunt u kiezen voor traditionele methoden, zoals schrobben en gebruik maken van chemische producten. Hoewel deze methoden werken, hebben ze een aantal nadelen. Bijvoorbeeld, bij het gebruik van chemische producten kan er schade aan uw meubels ontstaan of de verf/lak kan afbladderen. Door te kiezen voor luchtgommen, voorkomt u dat u deze problemen krijgt en werkt u op een milieuvriendelijke manier.

Voordelen van luchtgommen

Naast dat luchtgommen milieuvriendelijk is, zijn er nog meer voordelen, zoals:

1. Poriën blijven open
Luchtgommen is een delicate methode, hierdoor blijven de poriën in het hout open en onbeschadigd. Hierdoor blijft de natuurlijke uitstraling van het meubilair behouden.

2. Minder tijd
Luchtgommen gaat zeer snel. Hierdoor bespaart u tijd en geld.

3. Elimineert charredout
Luchtgommen haalt charredout uit houtwerk, waardoor de natuurlijke kleur van het hout weer in ere hersteld wordt.

4. Milieuvriendelijk
Er hoeven geen chemische producten gebruikt te worden, dus luchtgommen is een milieuvriendelijke optie voor uw tuinmeubilair en buitendecoraties.

Ons bedrijf

Wij bieden effectieve, hoogwaardige luchtgom services die speciaal ontworpen zijn om al uw tuinmeubilair en buitendecoraties te reinigen. Ons team is gecertificeerd en getraind om alle soorten meubilair en decoraties te reinigen, ongeacht de vorm of grootte. We werken zorgvuldig en efficiënt, zodat u snel kunt genieten van uw schone, frisse meubels.

FAQs

1. Hoe werkt luchtgommen?
Luchtgommen maakt gebruik van kleine deeltjes in combinatie met perslucht om vuil, verf of lak te verwijderen.

2. Is luchtgommen milieuvriendelijk?
Ja, luchtgommen is zeer milieuvriendelijk omdat geen chemische middelen gebruikt worden in het reinigingsproces.

3. Is luchtgommen veilig?
Ja, luchtgommen is zeer veilig omdat er alleen maar perslucht en kleine deeltjes gebruikt worden.

4. Hoe lang duurt luchtgommen?
Luchtgommen gaat zeer snel, dus zelfs grote hoeveelheden meubels en decoraties kunnen snel gereinigd worden.

5. Hoe kan ik een afspraak maken?
U kunt contact opnemen met ons bedrijf voor een afspraak en om meer te weten te komen over onze luchtgom services.

Conclusie

Luchtgommen is een veilige, milieuvriendelijke en effectieve methode om uw tuinmeubilair en buitendecoraties te reinigen. Het is snel, gemakkelijk en elimineert charredout uit uw houtwerk. Laat ons uw meubels weer laten stralen! Neem contact met ons op om uw afspraak te maken.